Kıbrıs - Girne
0

2021 En İyi WordPress Blog Temaları Nelerdir?

2021 En İyi WordPress Blog Temaları Nelerdir?

İster geleneksel bir haber kaynağı olun, ister sadece belirli bir sektörü ele alın.  WordPress tema deposunda çok sayıda WordPress blog teması vardır ve bu temaların her biri sizi birkaç dakika içinde çevrimiçi hale getirmek için kullanılabilir.

WordPress kullanan birçok haber sitesi var ve internetteki web sitelerinin% 35’inden fazlasına güç  WordPress’i seçtiler çünkü kullanımı çok kolay ve web sitenizde çalışmak için tam zamanlı bir geliştirici ve tasarımcı ekibine sahip olma ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Bu yazıda, en iyi 10 WordPress blog temasını tanıtmak istiyoruz.

1. Publisher

Publisher teması, hız ve SEO için tamamen optimize edilmiş güçlü bir WordPress temasıdır. Publisher temasının birlikte geldiği özellikler sayesinde haber web siteleri, çevrimiçi dergiler ve hatta kişisel bloglar için kullanılabilir.

Bu WordPress gazete teması, kendisiyle entegre olan güçlü yönetici paneli aracılığıyla düzenleri ve başlıkları için birçok özelleştirme seçeneği sunar. Ek olarak, Yayıncı WordPress teması , özel olarak tasarlanmış 50 reklam konumuna kolayca Adsense, HTML ve resim reklamları eklemenizi sağlayan bir Reklam yönetim sistemi ile birlikte gelir .

2. CityNews

CityNews , mobil ve masaüstü kullanıcıları için optimize edilmiş minimal bir WordPress gazete temasıdır. CityNews WordPress teması, Visual Composer sayfa oluşturucu ile tamamen entegredir ve tek bir kod satırına dokunmanıza gerek kalmadan temayı tamamen kişiselleştirmenize olanak tanır.

Kutudan çıkar çıkmaz, CityNews WordPress teması 4 farklı gönderi türü ile birlikte gelir. Standart, video, galeri ve ses. Ek olarak, yerleşik mega menü ile haber sitenizde yayınladığınız en popüler makaleleri sergileyerek okuyucuları bir döngü içinde tutabilirsiniz.

3. Fineglobe

Geleneksel haber tasarımıyla birlikte gelen bir WordPress teması arıyorsanız, Fineglobe blog WordPress temasını öneriyoruz . Bu temayla, orijinal siyah beyaz renk şemasından, tamamı büyük harf başlıklarından ve hatta temaya klasik bir görünüm kazandıran sınırlı beyaz alanlardan her şeyi elde edersiniz.

Özelleştirme söz konusu olduğunda, başlık, altbilgi, gönderi, sayfa ve hatta kategori sayfaları için tasarlanmış yedi düzen vardır. Ek olarak, temanın Visual Composer WordPress sayfa oluşturucu ile entegrasyonu sayesinde , önceden tasarlanmış widget alanlarına bir haber akışı ekleyebilirsiniz.

4. Sahifa

Günümüzde, giderek daha fazla insan, küçük bir arama için bile olsa web’e erişmek için akıllı telefonlarını kullanma eğilimindedir. İle Sahifa WordPress blog teması web sitenizin herhangi bir cihaz ve kullandıkları tarayıcılarda erişilebilecektir. Tema, web sitenizin tamamını her ekrana sığacak şekilde otomatik olarak yeniden boyutlandıracak tamamen duyarlı bir temaya sahiptir.

Güçlü yönetici araçlarıyla birlikte gelen tema, çevrimiçi gazete web sitenizi bir çırpıda özelleştirebilirsiniz. Ayarlar, tema ayarlarını, renkleri, düzenleri ve hatta yazı tiplerini yapılandırmanıza izin verir. Temayı size uygun hale getirmek için yapılandırmak ve özelleştirmek için 400’den fazla seçenek mevcuttur.

5. Mission News

Mission News , New York Times gazetesinin klasik tasarımıyla birlikte gelen popüler bir WordPress blog temasıdır. Varsayılan olarak, Mission News WordPress teması, web sitenize bir ton içerik eklemek için kullanılabilecek çift kenar çubuğu düzenine sahiptir. Ek olarak, en son gönderilerinizi temanın orta sütununda sergileyebilirsiniz.

Mission News WordPress teması, ana sayfanız, gönderileriniz ve hatta hepsi ayrı olan arşivler için 5’ten fazla farklı düzen arasından seçim yapmanıza olanak tanıyan güçlü özelleştirme seçenekleriyle birlikte gelir. Ayrıca tema, sosyal paylaşım işlevi ile entegre edilerek ziyaretçilerinizin içeriğinizi istedikleri sosyal medya platformlarıyla paylaşmalarına olanak tanır.

6. Grace Mag

Grace Mag , ücretsiz bir WordPress blog temasıdır. Grace Mag’in tasarımı onu haberler, dergiler ve hatta kişisel web siteleri için mükemmel bir tema haline getiriyor. Kutudan çıkar çıkmaz tema tamamen duyarlıdır ve ziyaretçilerinizin web sitenizi önerilen cihazlarından ziyaret etmelerine olanak tanıyan mobil cihazlar için optimize edilmiştir.

Dahası, Grace Mag SEO için optimize edilmiştir ve sosyal widget ve RTL dilleriyle entegre edilmiştir. Bu nedenle tema Arapça ve İbranice’yi destekler. En önemlisi, Grace Mag WordPress gazete teması, değişiklikleri yaparken değişiklikleri görüntülemenizi sağlayan canlı bir özelleştirici ile birlikte gelir.

7. Buzzy

Eğlence, popüler kültür ve sağlıkta viral olan bir haber sitesi başlatmak istiyorsanız, Buzzy sizi herhangi bir programlama bilgisine sahip olmadan oraya götürecektir. Buzzy, tema seçenekleri aracılığıyla size tam bir özelleştirme sunan renkli bir temadır.

Ek olarak, Buzzy WordPress blog teması önceden tasarlanmış 6 ana sayfa ile birlikte gelir ve her biri kişiselleştirilebilen kendi özelleştirme seçenekleriyle birlikte gelir. Dahası, tema sosyal medya widget’ları ile tamamen entegredir ve içeriğinizi farklı sosyal medya platformlarında paylaşmanıza olanak tanır.

8. Storycle

Storycle , özellikle haber siteleri için tasarlanmış temiz bir WordPress temasıdır. Storycle, en güçlü sayfa oluşturucu Elementor ile entegre edilmiştir. Elementor sayfa oluşturucunun yardımıyla, tek bir kod satırına dokunmanıza gerek kalmadan temanın her yönünü özelleştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Storycle WordPress blog teması, web sitenizi hızlı bir şekilde başlatmak ve temanın birlikte geldiği önceden tasarlanmış ana sayfaları içe aktarmak için kullanılabilecek tek tıklamayla yükleme özelliğine sahiptir. Ayrıca, varsayılan olarak tema MegaMenu oluşturucu, kaydırıcı düzenleri ve JetElements eklentisi ile birlikte gelir.

9. Click Mag

Bu gazete temasının adından da tahmin edebileceğiniz gibi, Click Mag en yeni ve en güncel haberler için tasarlandı. Kutudan çıkar çıkmaz tema, web sitenizi viral hale getirmek için tasarlanmış özelliklerle birlikte gelir. Örneğin duyarlı tasarımı ile web sitenize herhangi bir cihazdan ve ekrandan ulaşılabilir.

Ek olarak, tema, makalenin yüksekliğini kısaltmanıza ve okuyuculardan makalenin geri kalanını görmek için okumaya devam et düğmesini tıklamalarını isteyen bir seçenekle birlikte gelir. Bu, ana sayfanıza daha fazla içeriğe sığdırmak için kullanılabilecek çok kullanışlı bir özelliktir.

10. Newsmag

Newsmag , herhangi bir sınırlama olmaksızın makaleler ve blog gönderileri oluşturmanıza olanak tanıyan modern bir WordPress temasıdır. Newsmag haber, dergi, gazete ve hatta bir inceleme sitesi için mükemmel bir temadır. Ayrıca tema en iyi temiz SEO uygulamaları ile optimize edilmiş ve geliştirilmiştir ve hız için optimize edilmiştir. Böylelikle Google gibi arama motorları web sitenizi sevecektir.

Yerleşik tagDiv Composer ile, herhangi bir programlama dili bilmeden bile gazetenizin her yönünü site gibi özelleştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz, sayfa oluşturucunun yapmanız gereken tek şey, web sitenizin herhangi bir yerine basitçe widget’ları sürükleyip bırakmaktır.

Sonuç

Bu makalede, birçok özellikle birlikte gelen en iyi 10 WordPress gazete ve dergi temasını tanıttık, hepimizin bildiği ve sevdiğimiz geleneksel makaleyi bir noktada yeniden yaratmanıza olanak tanıyoruz. Hangi premium WordPress temasını düşünüyorsunuz?

Niş tabanlı gazete ve dergi WordPress temalarına gelince, tema yazarları arasında bir ton rekabet var. Herhangi bir temayı satın almadan önce onlarla birlikte gelen demo içeriğini görüntülemenizi öneririz.

Diğer İçeriklerimiz
Cevap Yazınız

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Zorunlu alanlar işaretlendi *